Sen
Anotace: I sny se mohou opakovat...
Zapadá slunce,
začíná noc.
Kouzlem mě láká
tajemná noc.
Zavírám oči,
klesají víčka,
Přestávám vnímat,
zhasíná svíčka.
Jsem zase s tebou,
hladíš mou tvář,
sledujem v objetí,
polární zář.
Každou noc čekám
na tuhle chvíli,
pak mi tě odvedou
zlé vodní víly.
Běžím hned za vámi,
vždyť máš mě tak rád,
běžím černým lesem,
začínám se bát...
V tom se však probouzím,
začíná den,
nikdy tě nedostihnu,
ty si můj sen...
Komentáře (2)
Komentujících (2)