Myslím si, že je to vydařené dílo. Ze života! Hra se slovy je parádní a v básni je mnoho citů,pocitů a emocí. Super!!!
06.10.2006 11:31:00 | Lorain
Tohle mě trochu ruší. Když jsou krátké verše a ještě párované. Ač to tak není, u mě to navozuje absolutní Cimrmanovu konstantu. Teda, je to jen můj osobní dojem. :-)
06.10.2006 01:28:00 | Buližník