Ležím
Anotace: Není země, kde by láska neudělala z milenců básníky:)
..
.
Já tu ležím
a ty jsi tam,
bez tebe zas usínám..:(
Při Měsíci(sny se zdají),
i když mlha slunko tají,
pořád na tě myslívám..
Vlastně píšu tohle vše,
abych ti řekla,
jak nadevše..
..tě miluju:)
.
..
Komentáře (1)
Komentujících (1)