to nikdy nevim
Anotace: druha "basnicka" takze je to strasny ale co aspon se pokochate tim jak strasne pisu
Láska je strašná mrcha
Co je neskutečně krutá
asi kvůli tomu ...
Mám sto chutí jenom klít a řvát
Jo už vím ...
Chtěl bych to všechno rozflákat
S láskou vůl za ní vždy běhal
Náruč svou jí obětoval
A však ona srdce mu vyrvala
A jen tak .... prostě ho zahodila
Ta osoba ... to on teď jsem já
To já všechno za něj prožívám
To já v křeči s pláčem se svíjím
Každý večer... nerad chodím spát
V každém snu se za ní vydávám
Krásně se tam cítím
Jenže pak ... náhle se probudím
Už je konec tak zapomeň přece
A skus na zemi žít zase !!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)