Zatoulaná
Anotace: a tak je to každou noc ...
Ztratil se jeden z mojí hlavy
utekl, kdo mi poví kam,
ví někdo, kam se ten sen poděl
kampak se jenom zatoulal
Myšlenka moje k tobě utekla
v domnění, že si naň vzpomeneš,
usnula v prázdné posteli stulená
a čeká kdy ji zas obejmeš...
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (0)