Svět=Ty
Anotace: Taková jedna starší básnička....
Nač jsou mi sladkosti?
Mám Tvé rty.
Nač jsou mi radosti?
Ty jsi má utopie.
Nač snít o vášni?
Ty jsi můj oheň.
Nač snít o princi?
Mám Tebe.
Nač objevovat svět?
Ty jsi ON...
Komentáře (1)
Komentujících (1)