Přemýšlím
Anotace: Smutně zamilovaná.
Přemýšlím,
přemýšlím nad hladinou plnou smutku,
přemýšlím a jen bolest u žaludku,
přípomíná mi,
že ještě jsem.
Nemluvím,
už nemám co říct,
mozek má příliš dutých míst
a tak sedím,
a pozoruji nebe.
Nedokážu,
teď ani pozorovat nebe,
myslím stále jen na Tebe,
jak Tě miluji,
jak Tě zbožňuji.
Jsem ztracen,
v představě mého světa,
jsi právo po kterém je veta,
nevnímám okolí kolem sebe,
život můj věří v Tebe.
Přečteno 507x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)