Zlomila jsi mi srdce
Anotace: Zamyšlení.......
Zlomila jsi mi srdce,
jen střípky z něho padají na chladné dlaždice.
V kouscích střepů vidím naše dny,
jak krásně procházíme v objetí a sevření.
Jsem bez dechu,
vždy když Tě vidím nahou,
Tvá silueta je vidina hřejícího slunce,
které rozdává život,
ale i bere.
Jen několik doteků
a srdce mé je zpět,
buší a pulsuje až do zemdlení.
Pohled do Tvých očí,
mě dokáže rozpálit
a Tvé rty rozdávají život,
ale berou naděje.
Smějme se,
vždyť lásku svou dokážeme cítít,
vnímat a prožívat
a tento okamžik si budeme pamatovat
až do konce svých dnů.
Přečteno 520x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)