On je pro mne vzácný
On je pro mne vzácný,
Dokáže vyčarovat smích,
On je pro mne vzácný,
Ledový vánek co na mne dých,
On je pro mne vzácný,
Umí zblouznit moje tělo,
On je pro mne vzácný,
Kéž by milovat tě se smělo,
On je pro mne vzácný,
Je pro mne vzácným kamínkem,
On je pro mne vzácný,
Je v mém srdci jediným plamínkem…
Komentáře (2)
Komentujících (2)