ZOUFALSTVÍ
Anotace: zoufalství, kdy neroznám lásku od nenávisti
Z – zrada, co týrá moji duši,
O – obličej, co spánek stále mi ruší,
U – toť úlisný had, co štěstí mi vzal,
F – černý frak, co navlékám (neboť zlákat ses dal).
A – toť Adama z Ráje tichý smích,
L – láska Evina, o které píše mnoho knih.
S – toť spousty slz, co z očí stékají,
T – jsou tváře, co slzy vsakují.
V – velká láska a nenávist, co cítím já k tobě,
Í – intuice, víra či naděje, že snad jednou vrátíme se k sobě..?
Komentáře (0)