Doktorská
Ani kardiolog nic nezmůže,
zblázni-li se žena do muže.
A ani tucet jiných doktorů
nezklidní srdeční komoru.
Srdíčko bolí,srdíčko píchá,
plíce se vzbouřila,neklidně dýchá.
Ruka se chvěje,mokrý pot v dlani
a v noci věčně neklidné spaní.
Podlamují se kolena,
srdíčko tluče a v hlavě praská,
a to pro ženu znamená,
že není nemocná - to je láska!
Komentáře (5)
Komentujících (5)