Srdce jsou uzavřená
dávno se utopila
růže je polámaná
v slzách už zkameněla
stopy v dešti smyl šedý prach
z tvých očí cítím jen strach
vezmu Tě za ruku
půjdeme spolu
krok po kroku
vzhůru i dolů
nemusíš se bát
být se mnou
nebudu si hrát
nebudu milovat jinou.