Potopa
Anotace: Co já se s touhle básničkou natrápila.. a pořád to není ono :-)
Zamykám srdce a ty jak já víš,
že, když ho zamknu, už nic necítíš.
Pak do moře ho upustím,
o soucit já tě neprosím.
Skočíš do vody a ponoříš se na dno,
hledáš to štěstí, co nám tam spadlo.
Žiješ v temných hlubinách,
pluješ v ostrých prasklinách.
A já klečím u břehu,
marně čekám útěchu.
A až se vynoříš k nádechu,
ztratíš tu tichou nádheru.
Proč se nechceš nadechnout?
Máš strach mě i zahlédnout?
Pak pod hladinu se vrátíš zpět,
vlny odnesou celý náš svět.
Zamykáš srdce a ty jak já víš,
že k naší lásce už nenajdem klíč...
Komentáře (2)
Komentujících (2)