Proč?
Byla jsi má láska
byla jsi můj sen
pořád jsi kráska
můj vytoužen.
Poznávám,mé city
jdou k Tobě,
přiznávám,jsi
zázrak pro mě.
Ty,v mých očích-
nejsem toužen Tobě,
nechci Ti ublížit
a pak vyčítat toho činu sobě.
Hle!
Ty ptáš se,co k Tobě cítím
já blbec,vůl-prý nic!
Ty mě máš ráda
a já to nevidím.
Ptám se sám-proč?
Co teď?Ale marně
čekám odpověď.
Mám Ti to říct,či ne?
Jestli ano,
co se pak stane?
Věř,že ano...
Mám Tě pořád rád
a doufám,že budeš
na mě v dobrém
vzpomínat...
Dodatek:Jo,tak ty jsi mi vznikla jedné noci.Ale už jsi pasé...
Přečteno 455x
Tipy 2
Poslední tipující: kaaamiiii
Komentáře (1)
Komentujících (1)