Bez názvu
Anotace: Takhle to dopadlo, když jsem se chtěla učit...
Chci psát zamilované básně.
Ale mé smysly nejsou jasné.
Jsem ponořená do sladké lázně.
Dny stávají se zase krásné.
Je noc a já nemusím spát.
Mám narozky. Teď můžu si přát.
Je dvanáct, ani jíst nemusím.
To, co cítím v srdci podusím.
Nejsem smutná - proto to nejde hladce.
Přijď, zlato a polib mě sladce.
Je ráno a já se ho nemohla dočkat.
Teď říkáš 3 měsíce měla bych počkat?
Cože?
Ale já to zvládnu.
Né poprvý na kolena padnu.
Zvednu se a půjdu dál.
Jako vždy.
Komentáře (0)