tohle javorové pohlazení přišlo jako na zavolanou... takže díky, líbí se mi :o)
09.10.2006 21:03:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Stoupám si do frony, chci taky jednu sadu pořádnýho listí... hodlám dnes po práci ulehnout do postýlky a vstát až na jaře :-)
09.10.2006 13:37:00 | Levandule
...protože podzim má být smutný ...
...:) ...
...pěkná podzimní ...
...myslím , že o podzimu se dá psát víc než o létě ...
09.10.2006 11:52:00 | WhiteSkull
Ahoj...no teď je to ještě krásné, včera svítilo sluníčko a barvy lesa byly okouzlující, vyplácala jsem na to spoustu fotek a nekonečně pohledů :OD.
09.10.2006 10:28:00 | Jahudkka