Zrzkovi
Anotace: ................
Na té skále, vzpomínáš,
Tehdy vítr vál,
Na té skále –
Pamatuješ, tam jsi se mnou stál,
Na té skále
Jsme si lehli
Jeden druhého hřál,
Na té skále –
Potom si sedli,
A ty ses na mě smál.
Tehdy jsem nic Ti neslíbila
A Tys chtěl pouze se mnou spát,
Pamatuješ, jeden z prvních
Který chtěl mé tělo hřát…
Tehdy v tom lese
Zborcená,
Touhou jsem byla zmatená,
Ty vzrušený,
A já o to stála,
Však když přišla chvíle ta –
Já se neusmála…
Příliš jsem se bála.
Komentáře (2)
Komentujících (2)