Anotace: Včera jsem šla spát a v hlavě se mi dokola honil poslední verš. Je to starší kousek (2004), tak vám to posílám k posouzení.
Sbírka: Tak nějak od srdce
Děkuji velice za návrhy. Kdysi dávno jsem napsala báseň s názvem "Čas odejít" a bohužel patří k těm, kterými jsem zaplatila jedno staré zklamání. "Přízračné slzy" je myslím dost příhodné, takže to s díky použiji. Pište dál komentíky, moc ráda je čtu. Pa D.M.
12.10.2006 10:30:00 | Doriana Marková