Anotace: no co k tomuhle říct...prostě je lepší to hodit na papír než to držet v sobě... je to básnička z jednoho smutného období kterým jsem si prošel...však to většina z vás asi zná:-) pytečky pokud to bude možné ohodnotte a hodte komentář děkuju:-)
Rákosníčku, slzy "stékají", oprav si to dřív než vyschnou, protože to se stane brzy. Za oknem korzuje svět, podívej...
10.10.2006 09:36:00 | G.P.
Hodně s tebou soucítím ......prožívám něco podobného......
nevím co mám dělat...
09.10.2006 21:11:00 | Palikasek
Ahoj...neboj brzo potkáš jinou lásku a pak možná budeš i rád vzpomínat....ono to vždy přebolí.
09.10.2006 19:43:00 | Jahudkka