Jen opatrně, má milá...
s tím jedem šetři... hodně málo
stačí, abys omámila
o něco více, než je zdrávo... ;o))
To je parádičkový ježibabí veršování!!
Jejky, to se mi líbí!!
13.10.2006 19:36:00 | Cecilka
Jen pozor!
Až vyprchá to poblouznění,
celý svět se rázem změní
a pak teprv požiješ jed,
vážně, je to dřív, než hned...
10.10.2006 09:34:00 | G.P.