Proč tak pesimisticky, .... není každý chlap jen egoista a sobec, který jen bere.
... a kdo neztratí naději .... hledat,
... určitě se mu něco skvělého ... padne do rány
-------------------------------------
Diky za komentíky ....
Jo ... a Elča je chytrý pejsek,
.... tak stačí proutek jen ukázat ... :-).
a máme se moc rádi ... i s tou dvounohou ..
11.10.2006 12:54:00 | HarryHH
Víš dobře, že jsem nemyslel psaní. V tom se snažím lidi spíše povzbuzovat. Dokonce i ty, o kterých jsem přesvědčen, že nikdy nic kloudného nenapíšou, což bych si o tobě nikdy říct nedovolil. Myslel jsem tím, že by se člověk neměl podobnými věcmi příliš trápit. A tchyni nemám, stejně jako většinu toho, co popisuji.
11.10.2006 12:17:00 | JardaCH
Nelkaj, nelk... Jak je rozkazovací způsob od lkát? No prostě se na to, Marcelko, vykašli. Jinak je to na mašli.
11.10.2006 10:56:00 | JardaCH
Tady se to všude hemží stíny!
Marcelko, moc hezké, moc smutné, ty jsi takové srdíčko.
11.10.2006 08:49:00 | smudlinek