... jsem si říkal že jsou mi tvý obraty nějak známý ...
citím tam zretelně ... parafrazování .... Kafky ..
ale ten jiz davno něco napsal ... a svět dva Kafky ...
....nepotřebuje ..
12.10.2006 19:20:00 | HarryHH
Tak toho jsem si ani nevšimla :) - že to píšu jako kluk klukovi. :D Dám na to pozor. Dík za upozornění.
Je to ale vskutku určený všem, takže na pohlaví snad ani nesejde. Nepíšu ani jako za kluka, ani jako za holku.
12.10.2006 17:08:00 | frangir
Nádhernej úvod. Ale kdybych nečetl anotaci, připadlo mi, že to říkáš dívce a v druhé půli najednou muži.. To mě rušilo..
11.10.2006 16:11:00 | Buližník