Protiklady:-*
Když padá hvězda tak vidím ji
když však dopadne ztratím ji
daleko je a mému srdci přesto blízko
líta v oblacích ale lítá nízko
rád ji strašně mám
povím to však jenom vám
zuby ostré věru má
kéžby byla jenom má
stále líta po kraji
zda líta tak i po ráji
nepoví mi stale mlčí
smutní nad tím mé oči vlčí
když mohu tak chytam ji
stejně vždy uteče mi
když je tu tak mila je
když není pravda kruta je
srdce plesá když spatřím její tvář
v duši má dabla a nad hlavou svatozář
někdy kousne ale ja jsem rád
i když někdy musíme se prát
Mám tě rád a doufam že to je oboustrané :-*
Komentáře (2)
Komentujících (2)