Sečteno podtrženo
Anotace: Nic mě nebolí, jen zase jedna o mém vnitřním smíření, je mi v rámci možností dobře!!!
Sbírka:
Vejdi, ale neubliž!
Neočekávám provizi
za uzavřené úvěrové smlouvy,
kdy sis vzal víc citů,
než dokázal jsi dát,
splátkový kalendář je plný touhy,
dal jsi mi akontaci
a pak jsi začal lhát.
Je pozdě ověřovat
tvou platební schopnost,
zvlášť když mám pocit,
že to za krach stálo,
to jen moje bolest
má určitou nosnost,
chybíš mi dnes míň,
ale nechybíš mi málo...
Komentáře (5)
Komentujících (5)