Proč tak tím umírat?
Anotace: aAAAAAaaaaAaAaAaaAaaAaAAAaaáááááááááááá
Proč tak zrada bolí,
A slzy mé oči pálí,
Proč zklamaní je dvojí,
A vše mi mizí v dáli,
Proč žít a zůstat,
Další bolest vydržet,
Proč se nevzdat,
A ostatní podržet…
Proč slovy plýtvat,
A smích předstírat,
Proč do ostatních rýpat,
Proč mám takhle umírat?
Komentáře (0)