Pro Tebe
Anotace: ... ty vis komu to je urceny...
Tohle chtěla bych ti lasko řict,
už nechci nic vic.
Jen s tebou být,
už nikdy nenechej me samotnou,
pod tou letni oblohou
Tam stála bych sama
a vsak vzpominka hřejivá,
by me stale hladila.
Vzpominka na tebe,
velká jak to nebe.
Já dekuji ti za vše,
a hlavně děkuji ti za tebe.
Komentáře (2)
Komentujících (2)