Víš, že s Bulim jsme se jednu dobu dobírali, že básnička o lásce musí obsahovat stébla?
Právě teď je mi díky někomu tahle tvá básnička velice moc blízká.
Na konci bych neměnil ani písmenko (vidíš - co člověk, to názor).
14.10.2006 21:02:00 | Mourek