V dešti
Anotace: .....Lásce ani déšť nevadí.....
Setmělo se
Nebe pokryla černá noc
Z tmavých mraků na zem
stále prší
Všude těžké ticho
Rušené jen šumem deště
Jen my dva...
A stále prší
Ruku v ruce stojíme
Voda nám stéká po vlasech
Máčí naše šaty
A stále prší
Jas Tvých očí svítí tmou
Jako oheň majáku
Co ukazuje cestu zbloudilým
A stále prší
Topíme se v černé tmě
Zoufale držíme svoje ruce
Jakoby se už nikdy nesměly rozpojit
A stále prší
Blesk rozřízne tmu
Světelný meč přetne mraky
Ty se usmíváš
A stále prší
Slyším,jak tiše šeptáš:
Myslíš, že v ráji prší?
A v tu chvíli vím jistě
Že i v ráji stále prší
Komentáře (2)
Komentujících (2)