Včera taková krása a naděje a dnes jen smutek,žal a zlost.
Tolik jsem věřil, že vše bude tak jak jsi psala a teď nemám slov.
Ach, smutek zalil srdce kouzelníčka a pláče,pláče s tvým.
13.10.2006 20:12:00 | kouzelníček
Netoužím... nechci... nejsi... nezbylo...
tohle vše hrozně smutně vyznělo...
já mlčky radši říkám dík...
za každý malý okamžik...
i za tu vůni heřmánkovou...
za každou chvilku víc než snovou...
za všechno, co mne potkalo...
dobré... i zlé...
za nemálo...
:o)
Neboj, rozumím ti... moc...
13.10.2006 19:44:00 | Cecilka
Umíš situaci dobře vykreslit a věřím,že se i dobře rozhodneš.Nemusíme si vše nechat líbit,když druhý zklame a pošlape naši lásku.Pokud to bylo osobní.
Jinak je to rada všeobecná.
13.10.2006 19:43:00 | s.e.n