Kapka lásky
Kapka deště, která se na zem tlačí,
skrápí mou tvář, co se mračí,
že Tu nejsi se mnou, že jsem zase sám,
a tak ji utírám a sám sebe se ptám,
co dělat mám, abys byla se mnou.
Déšť mě chladí, vítr suší,
moc mi scházíš v mojí duši.
moc mi scházíš u mého těla,
snad uvítáš má slova vřelá,
že Tě miluji.
Přečteno 824x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)