Pohled můj zamířil skrze tvůj ke hvězdám,
vyšuměl zvláštně povětřím..snad aby vyhledal
tam..co to dobře znáš, andělsky krásný ráj..
Vstřebávám vše, co dáš..všem těm, kteří tě znaj..
:o))
14.10.2006 09:45:00 | Cecilka
jj...kdyby to bylo tak jednoduchý...;)
...ty pohledy moooooc dobře znám...;)
13.10.2006 21:34:00 | Lizzzie