Je pryč....
Anotace: I takhle může láska dopadnout.
Stojí sama v pokoji..
dívá se za ním..
on odchází, ani se neotočí..
nechal ji samotnou..
I když ona ho miluje..
nemůžou spolu být..
je konec.
Ona pláče..
ale nic jí ho nevrátí..
on odešel tam, kam odejdou všichni..
Jednou..
Přečteno 424x
Tipy 7
Poslední tipující: Koza, Pevya, Fiserka, Agniezka, strašidýlko-střapatý
Komentáře (4)
Komentujících (4)