stále doufám
Mám jedno zbožné přání,
ať jedno děvče ke mě se vrátí,
slečna, bez které neumím žít,
se kterou navždy chtěl bych být,
já čekám tu na tebe,
a vydržím to celou věčnost,
nechci totiž vedle sebe,
žádnou jinou bytost,
ta bezmoc sráží mě do kolen,
kéž bych jednou byl spokojen,
s tebou radovat se ze života,
to je mého snu podoba...
Komentáře (0)