Trh

Trh

Anotace: SLAVÍK A RŮŽE...

Víc víc víc se tiskni na trn,
Ať rudou růže jest,
Bolest semkni pěst,

Víc víc víc se tiskni na trn,
Zbarvi krví peří,
On ti slastně věří,

Víc víc víc se tiskni na trn,
Ztratit lásky víru,
Dej do smrti sílu,

Víc víc víc se tiskni na trn,
Věrností mysl dusíš
Trpět proto musíš…
Autor Gamy, 15.10.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí