Dva měsíce vzpomínek
Anotace: Tímto končím svou serii asi 50 básní pro holku...kterou jsem miloval. www.palik.blog.cz
Dva měsíce vzpomínek
navždy mi zůstanou,
neřeknu ti sbohem
a neřeknu ti nashledanou.
Už se mnou nebudeš ztrácet čas,
stejně ho máš málo,
neuslyšíš můj zoufalý hlas,
když litovat budu toho co se mi stalo.
Nechci Tě už vidět
a nechci Tě už znát,
před tebou musel bych se stydět
až se mi budeš smát.
Tímto Ti říkám nech mě být
zapomeň na to co se stalo
zkouším zas normálně žít
nebylo toho moc a nebylo toho málo.
Komentáře (3)
Komentujících (3)