padlý anděl
Neznal jsem
jak krásně voní růže,
nevěděl
jak slastně
polibek tvůj chutná,
necítil
jak hebká tvá je kůže,
nechápal
proč veselá jsi
a někdy zase smutná.
Pohled Tvůj,
s lehkým nádechem
pomněnkových květů,
když utonul jsem
v nádherné té modři poprvé,
já nedokázal
vyslovit ani jednu
smysluplnou větu
a vnímal
jen nádherné ty oči Tvé.
Chtěl jsem
jen Tobě patřit zcela
a milovat Tě ze všech sil,
tak pohlédněte
na anděla,
co kvůli lásce
z nebe seskočil.
Děkoval jsem,
nebesům i Bohu,
že chvilku s Tebou
v objetí jsem byl,
však vzal mi Tebe
a já i přesto
s hloubi svého srdce
říci mohu,
že díky Tobě jsem,
jak chutná láska pocítil.
Komentáře (3)
Komentujících (3)