Můj svět

Můj svět

Anotace: už jsem našla .... :o)

Jednoho dne Tě najdu pod chmýřím bodláků
s cvrčkem a zajíci zpívat píseň tuláků.
Můj svět je letní tráva, pár stohů pod nebem,
oblaka nad hlavou a vůně po seně.

Můj svět je starý klobouk s mravenci na střeše
a žlutá kytka v klopě kabátu do deště.

Zas vínem z pampelišek se budem opíjet,
řekneš mi, že jsem snílek a medový mám svět.
Že za nocí se vkrádám sadařům do zahrad,
kde včelám kradu plástve a stavím si z nich hrad.

Prý v poledne se vznáším nad věží kostela,
tam s holuby se bavím o plátnech Chagalla.
A modře oblékám se, když slyším Gershwina,
tak hudba se mě dotkne a já zas vzpomínám.

Můj svět je letní tráva, pár stohů pod nebem,
oblaka nad hlavou a vůně po seně.

Můj svět je starý klobouk s mravenci na střeše
a žlutá kytka v klopě kabátu do deště.
Autor Mische, 03.02.2005
Přečteno 1004x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel