Sami
Anotace: Tak zase jednou básnička... ...když končí smutné manželství.
Jít srdcem tvým,
jak pouští bez kapky vody,
žíznit smáčena vodopádem,
který mě míjí - jako ty.
Žít srdcem svým,
jít širou plání bez svobody,
sama letět volným pádem,
toužit marně - jako ty.
Tolik stejní.
Tolik jiní.
Žijem spolu - každý sám ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)