Zvon lásky
Anotace: Kolik už bylo napsaných vyznání? Tohle je má prvotina a jak je vidět, stále aktuální.
Sbírka:
Z mého života.
Mé srdce toulavé je srdcem zvonu lásky
a pro lásku pravou, tu nejhezčí píseň zpívám.
Bloudím tu sama s osudem si pohrávám
o to víc daruju - čím méně dostávám.
Že láska ve mě dřímá, to sama přiznávám
mé srdce jí tepe, hudbou se vyznávám.
Pro lásku vroucí tu nejsladší píseň zpívám,
tóny srdce rozezním - zvon lásky rozkývám.
Za lásku k hudbě,té se teď oddávám
co čekám od tebe, od ní už dostávám.
Dává mi rozkoš, dává mi útěchu
s díky vše přijímám - tiše a bez spěchu.
Pro ten cit nejkřehčí tě lásko má hledám,
věřím v tvou přítomnost na sci-fi už nedám.
Po čase strádání příjde čas hojnosti,
mé srdce se ustálí na stupni věrnosti.
Komentáře (3)
Komentujících (1)