Osudová setkání
Anotace: Mé bývalé největší a jediné lásce. Klukovi, který se tak změnil, že ho sotva poznám na ulici. Spíše z recese než z jakési básnické hodnoty...
Jsi jinej...
Já se nezměnila.
Jistě, člověk se nezmění, když rok brečí
kvůli tobě.
To, že jsem o tobě snila...
Ehm...nechápu.
Ten pes asi bude velkej
než přijdu na kávu.
( Já kávu nepiju)
Číslo máme
i ty ho máš...
A nikdo s tím nic nedělá...
Komentáře (1)
Komentujících (1)