Neurčitá báseň na neurčité téma
Anotace: Jen další pokus pro Lukáška... Protože, proč žít, když lásku chci mít a ona zatím daleko zdá se být?
Občas přemýšlím, proč žít
Má cenu dnem se probíjet
Noci upíjet
Když nemůžu s tebou být?
Myslím, že láska je šílená
Hlavu mi popletla
Myšlenky zapletla
A přitom je mi tak vzdálená.
Hvězdy na nebi září jasně
Když na ně koukám
Po tobě zoufám
Jen s tebou je mi moc krásně.
Komentáře (1)
Komentujících (1)