Anotace: Zase v tom lítám...
Nebe tě může vést
Svitem nočním..
z mnoha prosvětlených cest..
Nadějnou svící nech plát
Zavři očka a nech své srdce vzpomínat
Buď šťasten tak jako dřív
Jediný čas ti rány zahojí…
Hodně štěstí..
01.11.2006 22:14:00 | Najlin