první Slza
Anotace: Bolavé vzpomínky
Slza ti na tváři lásko stárne,
vzpomínky po kapsách uschované,
ztratí se v davu a nečekaně.
Ty jsi mé ano
a Já tvé ne.
S posledním tancem a bez úklony
loučí se dlaně nás bezúhoných.
Jsme jako dva světadíly,
které čas a Bůh
rozdělili.
Pod kůží máme skryté láskobraní
a s minulostí jsme vyrovnaní,
co zabije to neposílí,
my a svět jsme si doufám odpustili?
Komentáře (4)
Komentujících (4)