Miluji II.
Miluji.a to jen tebe,
Jsi anděl,kterého vyprosil jsem si z nebe.
Jsi pro mě poupátko voňavě kvetoucí,
chtěl bych ti dát své srdíčko planoucí.
Chtěl bych ti ho dát a pak uletět,
do celého světa se rozletět.
Do celého světa a všude povědět,
že se milujeme.Musel by se to každý dovědět.
Že se milujeme a jsme spolu šťastní,
překrásný vztah,ten je nám vlastní.
Překrásný vztah.To umíme mít.
Lásko,chtěl bych s tebou navždy být.
Lásko,chtěl bych jen tebe líbat,
ráno po probuzení tebe vedle mne vídat.
Ráno po probuzení dát ti polibek a do postele snídani,
večer udělám ti jídlo do vany.
Večer,udělám nám hezký,při svíčkách.
Víš,jak zpívá se v písničkách.
Víš,jsi jak kovy vzácné.
Milovat tebe,to je tak krásné…..
Komentáře (1)
Komentujících (1)