Pro tebe zas
Pro tebe,
pro noci o svíčkách,
pro tebe,
pro růži smyslnou,
pro tebe,
pro jemnost dotyku,
pro tebe,
pro krásu nebeskou,
pro tebe,
pro noci bezesný,
pro tebe,
pro plamen v srdci mém,
pro tebe,
pro slzy z plamene,
pro tebe,
pro polibky nekonečně dlouhé,
pro tebe,
pro červánky pouhé.
Pro tebe,
pro konec ze lhaní,
pro sebe,
pro slzy čekání.
Komentáře (0)