... malé intermezzo
Jsi mé peklo - jsi můj ráj
jsi mé ticho - dál mi hraj;
jsi má bolest - jsi mé štěstí
červánky, co bouři věstí;
mám tě v krvi - mám tě v plících
lítost světa ve dvou srdcích...
Žaláři očí krásných na pohled
vězníš mě chvíli - okamžik - sto let.
Komentáře (2)
Komentujících (2)