Mrazivá vášeň
Anotace: hmmm... :) Mrazivá vášeň, bez hranic, zná jej někdo? já znám víc :)
Ledová ruka drží rukou mou,
polibky v mrazu vyvstanou.
Polibek vášnivý,
teploučké objetí,
láskou lapení-
navěky zajetí.
Vášni se oddají těla dvě vášnivá,
může být i vášeň ledově mrazivá.
Kostičky ledu se na těle rozpustí
a vášeň bez hranic se tím popustí.
Těla dvě obrží polibků tisíce,
dalších polibků i dále chtějíce.
Polibek kouzelný vášeň rozdmíchá
a ve víru extáze rozum Ti zamíchá.
Láskou leží dvě těla skolená,
jsou jako dvě klubíčka schoulná,
v objetí lásku si vyznají,
další 'vyznání' jistě poznají :)
Komentáře (2)
Komentujících (2)