Poraď, kamaráde

Poraď, kamaráde

Anotace: přátelství...láska...přátelství...LÁSKA !!!

Poraď, jak vyhnat tě z hlavy
již něco přes rok tě znám
Jak neponičit přátelské vztahy
nesmím říct, že ráda mám..

Kdysi si znamenal jen znak
a já o tobě nevěděla zhola nic
Však teď duši tíží temný mrak
a v srdci bije touha znát tě víc

Možná si jen klamu mysl
třeba se mi to jen všecičko zdá
Být spolu nemělo (?) by smysl
snažím se zapomenout, co to dá

Když vřelé city k tobě přiznám
stane se ze mne přátelství vrah
Jestli lásku tobě vyznám
už nic...krach, krach, krach

A tak přiznávám, že jsem zabila
Ano! je ze mne vrah
kéž bych ta slova vrátila
z mrtvoly přátelství rozsévám prach...
Autor Sorrow, 18.10.2006
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Strašně se mi to líbilo.Fakt pěkné..

18.10.2006 19:49:00 | Petík 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí