Poupě
Láska je poupě, které kvete,
láska je pocit naděje,
láska je, když se řekne
půjdeš se mnou do ráje?
Láska je polibek,
sladký a vášnivý,
láska je jak motýlek,
vzácný a prchlivý.
Láska je to po čem toužíš,
čekáš na to pohlazení,
láska je sen, který sníš,
nepřeješ si probuzení.
Komentáře (0)