Kdyby věděl...
Anotace: když muž neví po čem ženy touží.
V ruce růži červenou
a na rtech slova milá,
hubičku na přivítanou,
v srdci lásku měla.
A on ?
S úsměvem na tváři,
blázen se raduje,
v očkách to zazáří,
možná že miluje.
Nepochopil květiny,
báseň, ani křehkost ženy.
Snad jednou v tom najde smysl
a překvapí ji...
Komentáře (0)